Prey gör comeback i ny förpackning

Prey har haft ett par frågetecken kring sig, men de är som bortblåsta efter bekräftelse via en ny trailer och en presentation på E3. Under nattens presentation utannonserade Bethesda det nya Preyspelet, som delar namn med sin föregångare. Det här är en reboot och kanske t.o.m. en re-imagining, då det inte har mycket med första spelet att göra.

Chris Avellone, lead designer på Fallout: New Vegas, arbetar på spelet tillsammans med Arkane Studios (som ligger bakom Dishonored).

Du tar rollen som Morgan Yu, en försökskanin som fått utstå en rad olika moraliskt tvivelaktiga experiment, vars syfte är att förbättra människan. Du vaknar ombord Talos 1 och året är 2032. Du måste avslöja de hemligheter som gömmer sig i djupet av rymdstationen, samtidigt som du måste undika det utomjordiska hot som jagar dig. Du måste förlita dig på de verktyg du hittar på stationen och tillsammans med kvicktänkthet, vapen och dina nya förmågor måste du konfrontera det växande hotet och förhoppningsvis överleva.

Prey släpps 2017 till Xbox One, Playstation 4 och PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.