Project Cars 2 får sen release under 2017

Sportbilssimulatorn Project Cars 2 kommer att släppas sent under 2017. Det beskedet ger utvecklaren Slightly Mad Studios som siktar på en lansering till PC, Xbox One och PS4 utan konkret datum. Project Cars 2 är uppföljaren till Project Cars som utformats tillsammans med professionella racingförare – inkluderat den amerikanska superstjärnan Tommy Milner – och spelare. Med över 170 bilar att välja bland siktar teamet bakom spelet att erbjuda den bästa upplevelse som finns bakom en bilratt.

 

Började spelkarriären hösten 1993 med ett SNES och därefter har konsolerna rullat på genom årens lopp. När jag inte spelar studerar jag till lärare på Göteborgs Universitet och försöker gymma några gånger i veckan. Har fobi för mörker och fäbless för sopsortering och grymma actionspel. Anser att Resident Evil 2 och Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com