Retrofuturistiskt RPG crowdfundat och klart

Den 26 maj meddelades att det ambitiösa RPG-projektet InSomnia från ryska indieutvecklaren Studio MONO nått finansieringsmålet på sin Kickstarter-kampanj. Såvitt Varvat erfar är detta en andra Kickstarter-omgång efter att man stött på problem relativt kort innan tänkt lansering förra året.

Vad det handlar om är ett dieselpunkinsirerat sandlåde-RPG förlagt till en mystisk rymdstation nånstans långt ute i rymden. Spelet är tänkt för både single-player och co-op och kommer släppas i episoder med ett duktigt antal timmar gameplay per styck.

Mer info finns på spelets webbsida där även en gratis prolog-demo med runt fyra timmars speltid går att ladda ned för Windows, MacOS och Linux. Finansiering av stretch-goals pågår alltjämt, men via PayPal.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag gillar mest av allt de gamla spelen, och tidiga konsoler i all ära, men textbaserat och ASCII-grafik ligger också högt på listan. Moderna spel med retrokänsla går också bra om det kniper, och egentligen är det nog innovativitet med enkla medel som fascinerar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.