Roccat släpper Renga Stereo Gaming Headset

Roccat släpper Renga Stereo Gaming Headset

Läsare, säg hej till Renga. Renga – Läsare.

De senaste studioanpassade stereoheadsetet från Roccat är designat för multiplattform och är därför kompatibla med både PC, Playstation 4, Xbox One, mobiler, tablets, m.m. Det lovar ett högkvalitativt ljud som med sin bekväma, heltäckande design bygger på en uppgradering av deras tidigare grunddesign.

Renga erbjuder en immersiv och dynamisk ljudbild med en krispig diskant och en djup bas. Det väger lite, men är överraskande robust, vilket bidrar med bonussaker som t.ex. ventilerade hörselkåpor och skön, fluffig stoppning i själva kåporna. De passar utmärkt för längre spelsessioner och det känns som att du inte har ett headset på dig överhuvudtaget.

Den inbyggda fjärrkontrollen låter dig justera de mest använda ljudinställningarna. Detta bidrar med en mer flexibel kontroll som bidrar till en mer intuitiv spelupplevelse.

ROCCAT Renga släpps på marknaden i Februari, med en preliminär prislapp på 49,99 Euro/USD (ca 500 kronor).

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Tycker att ett objektivt tänk alltid är ett tyngre argument än fandoms, hype och nostalgi. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube och streamar dumheter på twitch under pseudonymen ViperofVG.

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com