Se det snöar, se det snöar i Cities: Skylines, hurra

Snowfall är den senaste expansionen till Cities: Skylines och introducerar spelet för det vi i Sverige känner mycket väl - vinterrusk.

Snowfall är en väderbaserad expansion till Citites: Skylines och finns nu tillgängligt på Windows 10 och Xbox One. Snowfall introducerar nya vinterkartor till spelet som utmanar spelare att hålla vägarna plogade och invånarna varma under vinterhalvåret. Snowfall kan köpas separat för 141 SEK eller som del av Season Pass för priset 449 SEK. Snowfall släpps till Playstation 4 den 21 november.

Snowfall tillför bland annat:

  • Nya möjligheter för lokaltrafik, inklusive spårvagnar och enklare förvaltning av existerande linjer.
  • Kyla ökar som ökar efterfrågan elektricitet om inte nya värmesystem installeras.
  • Regn och dimma tillkommer som en gratis uppdatering till Citites: Skylines
  • Ett vintertema för DLC-ägare med snö och nya utmaningar inom vägskötsel.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com