Artikeln är ett betalt samarbete:
Se fram emot Ragnarök i God of War 4

Efter händelserna i det storslagna God of War 3 har Kratos dragit sig undan. Han befinner sig nu mitt i den nordiska mytologin med sin son vid sin sida och måste nu slåss mot nya mörka krafter som försöker förstöra det liv han byggt upp. Det är vad vi hittills vet om storyn i God of War 4, eller God of War: A New Beginning.

Det vi vet är att det precis som sina föregångare kommer vara ett actionspel, men vi vet inte vad Kratos son kommer spela för roll i actionscenerna, eller i spelet i allmänhet. Det vi vet är att spelet kommer skilja sig från tidigare spel i serien och att stridssystemet har byggts upp från grunden. Det kommer innehålla en fri tredjepersonskamera istället för tidigare versioners fixerade kameravinklar. Detta spel kommer fungera som en nystart för serien och tar oss bort från den soldränkta grekiska mytologin till den kallare nordiska mytologin.

Välkommen till Ragnarök

Det är svårt att göra ett spel om nordisk mytologin utan att ha med Ragnarök, Gudarnas slut och världens ände. Framförallt om du har en karaktär som Kratos som har en historia av att döda Gudar, så det kommer vara intressant att se vad hans roll kommer vara och hur han kommer interagera med dessa nya Gudar. Om du vill bekanta dig mer med Ragnarök så finns det många spel och böcker som har sina tolkningar av dessa mytologiska händelser. Om du vill testa på något som är roligt och där du samtidigt kan vinna pengar kan du kolla in Betways utbud av spelautomater, som Ragnarök. De har en välkomstbonus och deras spel fungerar på din smartphone så att du kan spela oavsett var du befinner dig.

Vi har fortfarande inte ett datum för när God of War 4 kommer släppas, men sent i december förra året meddelades det att spelet är spelbart från start till slut. Detta innebär troligtvis att spelet kommer släppas under 2017 och att de finputsar spelet just nu. God of War 4 blir ett fint tillskott till en redan otrolig speluppställning inför det kommande året. Håll ögonen öppna efter mer detaljer om God of War 4 – det lär bli ett grymt spel.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är den typen av spelare som älskar MMO och nästan allt från just Blizzard. Jag har spelat diverse spel genom åren men inget slår ett bra MMO. Jag är väldigt fotbollsintresserad så därför står FIFA-serien mig väldigt nära också.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.