Seven Deadly Sins får en Collector’s Edition

Vissa av er tänker nog ”Meh! Det här är väl inget spel” och låter tankarna vandra till mangan eller tv-serien med samma namn. Ni har inte fel, men ni har inte rätt heller. The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia är den kommande titeln som är planerad för den 9:e Februari nästa år, baserad på mangan. Den började publiceras i Shōnen Jump 2012 och gjorde karriär som tv-serie två år senare. För er med Netflix finns den att se där.

Efter framgångar i sina två tidigare format kommer nu serien göra debut som spel. Av trailern att döma kan det vara något för alla som gillade Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm. Spelet verkar ha en liknande gameplay och ett lika högt tempo i strider. Dock verkar spelet bjuda på lite andra element också. Mer om det senare

Samlarlådan

Bandai Namco Entertainment Europe har nu gått ut med att det kommer finnas en fysisk Collector’s Edition till The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia. Denna utgåva kommer släppas på releasedag, precis som spelet.

Tillsammans med den standardutgåvan kommer det lite exklusivt samlarinnehåll för de mer hängivna fansen.

  • The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia
  • Genuin, officiell ’Laser Cell Art’, designad exlkusivt av animestudion
  • 12cm figur av Meliodas
  • Samlarlåda

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.