Sims 4 sägs ha smartare Simmar – Är det ens möjligt?

Sims 4 sägs ha smartare Simmar – Är det ens möjligt?

Simmarna har alltid varit en källa för ändlös underhållning, samt irritation vid vissa situationer. I The Sims 4 kommer simmarna ni skapar vara ”smartare”, vilket kommer resultera i att de försätter sig i ännu knasigare situationer. Hur deras intelligens kommer att fungera rent praktiskt i spelet vet vi ännu ingenting om, men jag har en känsla att de ändå kommer att komma för sent till jobben, kissa på sig och sätta husen i brand.

Har du någon rolig sims-historia att dela med dig av i väntan på The Sims 4? Dela gärna med den i kommentarerna.

The Sims 4 är den efterlängtade uppföljaren till ett av världens mest populära spelserier. The Sims 4 släpps till PC den 4 september.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com