Snart kommer Rocket Leauge till Nintendo Switch

Här kommer en glädjande nyhet till alla fotbollsbilspelsfantaster där ute i stugorna. Den 14 november kommer Rocket League till Nintendo Switch!

Givetvis kommer releasen att innehålla en hel del Nintendo-relaterat godis. Vad sägs till exempel om att Mario NSR, Luigi NSR, och Samus Gunship blir tillgängliga som fordon direkt från start?

För de nyfikna så kan vi berätta att det är lagfärgerna som styr. Spelare i det orangea laget får tillgång till ‘Mario NSR’ och ‘Samus’ Gunship, medan det blå laget får ratta ‘Luigi NSR’ och en bil färgad efter Samus klassiska ‘Varia Suit‘. Även om fordonen kommer att vara gratis så måste de ändå låsas upp i spelet. Mer information lär komma närmare releasen om ca två veckor.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com