SteamWorld Dig 2 närmar sig en release – på ett gäng plattformar

Sommaren är här och en del av er undrar nog var SteamWorld Dig 2 tagit vägen. Hav förtröstan då det kommer en stor uppdatering om det idag – Steam och Playstation 4 är spikade för release. Yep. Utöver Nintendo Switch kommer även PS4-ägare och PC-spelare få tillgång till spelet. Spelet finns att wishlista på Steam nu och för att hålla dig uppdaterad på när spelet släpps till din plattform kan du hålla dig uppdaterad här.

SteamWork Dig 2 är snart färdigt för release, men det kommer ta några månader att finslipa spelet. Den preliminära releasen är ”sen sommar eller höst”. Vi får snart ett mer specifikt releasedatum, tillsammans med en prislapp. Det finns även gott om info på den officiella bloggen som inkluderar info för Wii U, 3DS och PS Vita.
Sedan finns ju alltid sidans officiella sida att skrota runt på om andan faller på.
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.