Stora förändringar till nästa säsong i Overwatch

Overwatch

Årets spel 2016
PC Playstation 4 Xbox One
8

Mycket bra

7.1

Användarbetyg

Stora förändringar till nästa säsong i Overwatch

I den senaste Jeffvideon får vi höra om lite nya saker som kommer inför säsong 6 i competitive mode. Den nuvarande säsongen har varit en frustrerande sådan och Team Overwatch har lyssnat på den feedback de har fått. Förhoppningsvis kommer det här göra den sjätte säsongen roligare.

Förändringar till minskande skill rating
För att undvika nedgång i SR kommer vi bara behöva spela fem matcher i veckan om vi rankat in på diamond (3000) eller högre. Om du inte spelar dina fem matcher kommer du bara tappa 25 SR istället för 50.

Control-kartor kommer förändras
“Vi har märkt att många av matcherna går in i overtime. Detta kan resultera i väldigt långa matchtider” sade Kaplan. För att lösa detta kommer control-kartor vara bäst av tre matcher istället. Då detta inte kommer bli lika tidskrävande tror Kaplan att det inte kommer vara lika plågsamt att förlora.

Placeringsmatcher kommer fungera annorlunda
I säsong fyra och fem experimenterade Blizzard med att placera spelare lägre än vad deras SR borde ha varit så att de skulle kunna klättra mer. Detta fick dock ett bakslag då många spelare kände sig lurade istället. “Det känns fel att sänka dig avsiktligt, bara för att ge dig en känsla av framsteg senare.” erkänner Kaplan. Placeringar i säsong sex kommer mer exakt återge vilken SR du faktiskt får direkt från start.

Bättre balansering i högre rankade matcher
Spelare kommer inte längre hamna i matcher där de blir antingen totalt överkörda eller smälter sig igenom motståndet, med en minimal SR-förändring. Detta kan innebära att köerna blir längre till matcherna, men ”förhoppningsvis kommer många inte tänka på det, trots det faktum att du kan behöva vänta ganska länge.” säger Kaplan.Om väntetiderna blir för långa kommer Blizzard ändra på det.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

1 kommentar

  1. Det var på tiden!

    Svara

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com