Upptäck en spännande ökenvärld i Ever Oasis till 3DS

Snart kommer ett helt nytt IP till Nintendos bärbara maskin 3DS. Ever Oasis är ett nytt spel från Koichi Ishii, som bland annat ligger bakom RPG-spelen i den hyllade Mana-spelserien. Ever Oasis släpps till spelkonsolerna i Nintendo 3DS-familjen den 23 juni i år.

Ever Oasis beskrivs som ett actionfyllt äventyrs-RPG som tar ett helt nytt grepp på genren. Ditt huvuduppdrag i spelet är att bygga upp en ny oas i öknen och för att lyckas med det måste du få hjälp av vattnets ande Esna. Oasen du skapar blir en säker plats i kampen mot de hotfulla element som vill utplåna livet i öknen.

Ta väl hand om alla besökare som kommer till din oas, för det kan hända att de vill bosätta sig och sätta upp blombutiker där. Det kommer generera inkomster som får oasen att blomstra. Utöver att ta hand om oasen måste du också ta dig ut i öknen för att samla värdefulla resurser och upptäcka alla de hemligheter som finns där ute. Där kan du träffa andra äventyrare som kan bli dina allierade. Det behövs för farorna som hotar livet i öknen är många och när det blir strider behöver du vänner.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com