Utforska en ny värld i ARK: Aberration – ute nu

Aberration, den andra expansionen till ARK: Survival Evolved skickar dig till ett dödligt grottsystem. Nya monster, nya föremål och nya faror. Lycka till med att överleva vardagen.

I dag släpptes den andra expansionen, Aberration, till överlevnadsspelet ARK: Survival Evolved och med det helt nya föremål och funktioner. Bland de utökade hoten finns jordbävningar, radioaktiv strålning och gasläckor, för att inte tala om alla nya varelser som vill äta upp dig. Gillar du att bygga saker kan du se fram emot de 50 stycken nya föremålen Aberration för med sig. Till exempel kan du bygga klätterutrustning (äntligen!), en dräkt som låter dig glidflyga och ljusstavar att kasta in i mörkret.

Läs gärna vår recension av ARK: Survival Evolved.

Aberration utökar spelets story och ger mer information kring vad det är som försiggår, men vill du bara fånga och tämja fruktansvärda varelser väntar ett par end game-monster som inte blir lätta att ta kontroll över. Rock Drake är en flygödla med kamouflage, medan Reaper Queen är någon slags rymdvarelse som kan befrukta fiender med sin avkomma. Efter parasitfasen gräver den sig ut ur bröstet på värden, precis som de välkända xenomorferna.

Aberration finns ute nu till ARK: Survival Evolved.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.