Varvat önskar er en riktigt God Jul!

Nu tar vi lite ledigt, men återvänder efter nyår

Nu tar Varvats redaktion lite välbehövlig ledighet och drar ner på tempot rejält. Det är dags att värma glöggen och griljera julskinkan. Dessutom så kanske vi passar på att spela något av de spel vi inte hunnit varva ännu.

Bara för att tomten knackar på och Kalle Anka fotograferar knäppa fåglar så betyder inte det att vi slutar hålla ett öga på spelvärlden. Händer det något av intresse så kan ni med all säkerhet räkna med att vi rapporterar om det.

Dessutom så kommer vi under den närmsta veckan att publicera ett par artiklar om Årets spel. Du har väl inte missat Årets Flopp och Årets Fenomen? Den 30 december så avslöjar vi vilket spel vi på Varvat anser har varit årets allra bästa. Några förhandsgissningar?

Vi är givetvis tillbaks med oförminskad styrka efter helgerna. 2017 ser ut att bli ett otroligt spännande spelår.

God Jul och ett Gott Nytt År önskar vi på Varvat, Sveriges personligaste spelsida.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.