Visceral Games skrotas – EA satsar på ny studio för Star Wars-projekt

Nyligen släppte EA det beska beskedet att man lägger ned Visceral Games, studion bakom Dead Space-serien, och lägger om kursen för ett pågående Star Wars-projekt. Projektet som tidigare hade en mer linjär approach kommer nu få en mer öppen design att utforska och upptäcka för spelaren. EA hälsar också att ett nytt team ska ta över utvecklingen av spelet och att personal från Visceral Games flyttas över till nya projekt. Det påtänkta Star Wars-spelet uppges släppas 2019, oklart när under året.

Nu återstår tiotusenkronorsfrågan: kommer vi få ett nytt Dead Space eller är den serien begravd för all framtid i och med Visceral Games nedläggning?

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.