WARFRAME får en expansiv expansion!

WARFRAME, från Digital Extremes, har fått en ny expansion kallad Plains of Eidolon. Du kommer redan nu kunna strida omkring i ett massivt landskap komplett med en ny boss, utrusta dig med helt nya vapen och stifta bekantskap med en nya sorts Warframe, Gara. Denna skapelse är en Warframe i glass, vilket på förhand låter svinballt. Hoppas den håller för trycket bara.

Det som dock kanske är absolut bäst är att allt detta är gratis till PlayStation 4 samt Xbox One! Så ut och rocka i det nya landskapet och akta dig för att störa de björnar (Warframes och Eidolons alltså) som sover!

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket.
Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar.
Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com