WB Games kommer att hålla i en E3-stream

WB Games kommer att hålla i en E3-stream

WB Games kommer att hålla en livestream under E3 nästa vecka. Det är första gången dem gör något sådant och dem kommer att sända live den 13-15 Juni. Tiderna är följande:

Tisdag 13:e Juni
22:00 – 02:40
Onsdag 14:e Juni
20:30 – 01:40
Torsdag 15:e Juni
20:30 – 01:40

Anledningen till att dem kommer att hålla dessa streams är för att de vill ge alla som inte kommer kunna besöka E3-mässan en chans att ta del av glädjen. Dem kommer att visa demos av diverse spel, hålla i diskussioner, bjuda in speciella gäster samt hålla i en cosplaytävling. Mycket skoj med andra ord! Bunkra upp med popcorn och något gott och dricka!

Spelen de främst kommer visa är Middle-earth: Shadow of War, Injustice 2, Lego Dimensions, Lego World och Lego Marvel Super Heroes 2. 

Ni kan se WB Games livestreams här.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com