Att komma på plats

Snart kan jag räkna kartongerna som behöver packas upp på 2 händer. Otroligt skönt!

Problem med att vara jag

Man skulle kunna tänka sig att kläder eller allting som rör köket skulle ta upp mest tid vid flytt, men så var inte fallet. Jag har nu blivit färdig med alla lådor innehållande allt ifrån vettig teknik till specialhandkontroller jag egentligen inte kommer använda någonsin igen. Hamster som jag är, så kommer jag dock aldrig kunna göra mig av med något av det. Min Zelda-samling är uppställd i skåpet och jag försöker strukturera upp vart alla konsoller ska ha sina spel. Lite vett i huvudet har jag trots allt, så har sparat allt sådant till sist. Lite viktigare att hemmet fungerar innan det varit dags för mig att simma runt bland kablar och samlarlådor.

Sen kommer vi ju till det roligaste av allt med att koppla in och fixa inloggningar hit och dit. Tror jag har allting under kontroll där. Behöver dock överföra mina sparfiler från min gamla PS4’a till den nya. Vilket visade sig skulle ta 10 timmar. Hallå! Får hoppas att jag kommer ihåg det till någon kväll när jag ska gå och lägga mig så maskinerna kan roa sig med det medans jag umgås med John Blund.

Sista veckorna av ledighet

Halva semestern har snart passerat. Men ska se till att klämma in några streamingkvällar innan det bär av till sydligare breddgrader för något väldigt kul i spelens tecken. Ni kommer få hänga med, om än bara digitalt, men ni får se 😀

 

Hoppas ni andra haft eller har en fantastisk semester ni också!

Må gott alla, så hörs vi snart! <3

Vad tycker du?

3 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.