God jul och ett gott nytt år!

Instagramkalendern är över, hoppas ni har gillat den. Och vilket spelår vi har haft hörrni! Det har antingen varit fantastiska titlar som släppts eller så har vi fått små glimtar av vad vi kan vänta oss 2018.

Barnens högtid

Detta må vara barnens högtid, men man är bara så ung som man känner sig. Så medan alla vuxna sitter runt bordet och äter sill, så befinner jag mig med mina barn under granen eller framför tv:n. Vi kan ju låtsas att det beror på att jag intresserarar mig i barnens intresse och inte tvärtom 😉

Inget säger väl julmusik som lite Acapella, så bjuder på denna klassiker. 

Ta det lugnt

Vill även uppmana alla som ska färdas någonstans idag att ta det lugnt. Det är alltid viktigare att du kommer fram än att du är precis i tid.

Från oss alla på redaktionen, till er alla… en riiiiiktigt God Jul! <3

Vad tycker du?

3 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.