Hej, hallå och hur är läget?

Tiden går fort när man har roligt… och nu också!

Vart jag har varit

Jag har väl kanske inte gjort ett namn för mig när det gäller att vara konsekvent med bloggen tyvärr. Känns som fler inlägg gått åt till att förklara varför jag inte har skrivit än att faktiskt leverera något ni kan ha nöje av att läsa. Ber om ursäkt för det, för det är ingen annans fel än mitt eget. Även om jag personligen ser det som att jag haft förmildrande omständigheter till varför.

Den korta versionen som jag känner mig bekväm med att dela med mig av, är att för ett halvår sedan så påbörjades min och min föredetta mans separation. Det har varit en hel del saker runtomkring denna situation som gjort att jag varken har haft tid, ork eller de praktiska möjligheterna till att skriva så mycket. Eller streama för den delen. Men nu är jag och barnen på plats i vårat nya hem och jag mår bättre än jag gjort på flera år. Det är en fantastisk känsla, att verkligen veta att man gör det rätta. Inte bara för sig själv, utan för alla i sin omgivning. Att få vakna upp varje morgon och se fram emot vad dagen har att erbjuda, istället för att oroa sig för vilka hinder som kommer bli presenterade.

Vad händer nu?

Inte nog med att jag fått tillbaka så mycket glädje i mitt egna liv, så har jag även fått tillbaka glöden kring allt jag gör i mitt digitala liv på nätet. För er som följer mig på Instagram så kanske ni har märkt en helt annan typ av närvaro. Och samma närvaro vill jag nu hälla i både min Twitch-kanal och vad jag gör här på Varvat. Vi pratar nya designer, nya tider och helt nya utmaningar. Så följ mig gärna på någon av mina sociala medier om ni vill hålla er uppdaterade med vad som händer där. Och vill ni se mina gamla streams, är det bäst att göra det nu. För allt kommer ryka i och med nya designen. New life, new me baby!

Hoppas att min tid borta inte stukat ert förtroende och er vilja att följa mig allt för mycket. För det finns extremt mycket kvar att göra!

Må gott nu allihopa, och hoppas sommarvärmen är lite mer barmhärtig med er än vad den är med mig 😛

Vi ses och hörs snart igen! <3

Vad tycker du?

7 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.