Jag skulle uppskatta er hjälp

Hej hallå alla glada!

Nu står jag här med så otroligt många idéer att jag har svårt att kategorisera allt. Som ni kanske förstått så älskar jag att skriva och jag älskar spel. Att ha hamnat här är nog det bästa som hänt i år 😀 Men nu är det så att entusiasmen överskrider vad jag klarar av, och jag skulle vilja ha er hjälp.

Vill ge er något roligt

Vad vill ni se från mig? Jag vet självklart delar som jag vill dela med mig oavsett, men vill veta vad det är ni önskar se när ni klickar in på ”Spelmorsan”.

Några tankar jag har som skulle liva upp det annars kanske stela formatet med bara text är följande:

  • Utmaningar som ni får välja, videoform.
  • Fler ”Vad har hänt?”, gärna med fler spel än just de jag älskar.
  • Inlägg där jag tar upp speciella ämnen i spelvärlden som ni (och jag) vill ha diskuterade.
  • Hur det är att vara mamma och gamer.

Om detta eller något ni själva kommer på skulle vara tilltalande, så tveka inte att lämna en kommentar eller kontakta mig på Twitter. Kommer ha en poll liggande på mitt Twitter som ni kan hitta här.

Tillsammans blir det bättre

Jag vill att detta ska vara något vi gör tillsammans och känner starkt för att ni ska få vara med och forma denna relativt nyfödda del av Varvat.

 

Må gott! Och tack på förhand till er som vill vara med och ge era åsikter 😀

 

Vad tycker du?

3 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.