Long time no see

Det har varit ett tag sedan jag gjorde så mycket väsen av mig. Känns som det är mer av en vana att jag ger livstecken från mig än rediga inlägg. Ber om ursäkt för det 😛

Borta ett tag

Men nu är vi inne i den andra veckan på det nya året och det har varit mycket sedan sist. Inte nog med alla kalas som firas i familjen under november och december. Det har även varit jul och nyår följt av lite ledighet med de små.

Men säg den lycka som varar. Under ledigheten så insjuknade båda barnen i tidernas värsta förkylning. Så alla streams och annat har liksom fått stryka på foten för alla vuxna uppgifter man haft istället. Nu är vi på rätt sida av linjen i alla fall och det nya året har börjat på riktigt!

 

Hoppas alla ni andra haft ett bra slut och en bra början!

Hörs snart igen 🙂

Vad tycker du?

6 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.