Min personliga tävling avslutad!

Här ligger jag och tycker synd om mig själv. Jag trodde att jag klarat mig undan barnens baciller efter en veckas förkylning, men icke sa Nicke. En veckas arbete sen vart jag sänkt… Därför jag inte kunnat göra någon uppdatering med Nineldo testar. Men det kommer! Och jag passar på att tacka för de förslag jag fått in på alla mina sociala medier. Även om det verkar som att ni helst bara vill se mig göra bort mig 😛 Det verkar vara den röda tråden i detta.

Ännu en Gleam-tävling

Men varför tar jag en paus från min återhämtning just nu då? Jo, för att berätta att min personliga tävling som var igång samtidigt som Varvats nyårstävling är avslutad. I slutet av förra året så fick jag över 100 följare på min personliga Twitch. Något som jag ville fira med alla genom att hålla en tävling via sidan Gleam. De två priserna som fanns var att få spela med mig i en sändning och ett Resident Evil 7.

Det var samma enkla regler som förra gången, så behöver nog inte gå igenom dem här.

Trumvirvel tack!

Personen på andra plats blev en person från England som vi simpelt kan kalla Sam. Vet inte hur pepp han är på att ha sin information spridd på en svensk blogg. Men grattis Sam! Ett RE7 kommer att färdas åt ditt håll så fort jag har din adress.

Finns det något som kan placeras under “antiklimax” så är det nog detta. På en första plats hittar vi… *trumvirvel*… Min… bästa kompis? Japp! Victor, som ni sett mig spela med flera gånger förut, vann att få spela med mig. Igen, antar jag 😛 Stort grattis Victor! Vi hörs senare.

Tack och bock

Tack till alla som var med och deltog. Och ett stort tack till alla som följer mina streams och gör mig sällskap i chatten, betyder otroligt mycket. Kommer absolut göra något sånt här igen!

Må gott nu allihopa! Hoppas ni klarar er utan vinterförkylningen.

Vad tycker du?

3 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.