Något nytt!

Nu när man äntligen är tillbaka och kugghjulen snurrar för fulla muggar i huvudet, så kunde jag inte låta att komma på en drös med dumma idéer. Eller ja… de är väl kanske inte så dumma om jag väljer att dela med mig av dem 😛

En ny serie

En av de idéer som kläcktes är i många avseenden tack vare hur min recension av Mario Party  togs emot. Tackar för det! Jag vill göra en serie där jag testar saker, självklart helst spelrelaterat. Vet i dagsläget inte hur ofta den kommer ploppa upp här, men med er hjälp kanske det kan bli något hyfsat frekvent.

Upplägget blir ett vanligt inlägg tillsammans med en video som kommer länkas från vår Youtube-kanal. Så för er som inte vill följa själva inläggen kan det ju vara en bra tid att följa kanalen i alla fall.

Era tips

Dock så har jag bara så många vettiga saker jag kommer på själv att testa. Och det mesta jag har hemma har jag ju med största sannolikhet redan gett mig på. Därför skulle jag uppskatta era tips. Är det något som ni vill se testat så tveka inte att göra väsen ifrån er. Antingen så kan ni kommentera direkt här på inlägget, eller skicka något till oss på Twitter tillsammans med #NineldoTestar.

Vare sig det är av ren nyfikenhet eller för att se mig göra bort mig, så välkomnar jag alla tips. Förhoppningsvis så ser vi det första av detta under veckan, kanske rent av redan imorgon.

 

Må gott allihopa! Så hörs vi snart igen 🙂

Vad tycker du?

7 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.