Orkar inte vänta

Jag tittar på klockan. Fem minuter har gått. Försöker tänka på något annat, tittar på klockan igen. Två minuter. Tar den här dagen aldrig slut? Vetskapen om att jag har flera timmar att avverka på jobbet och sedan ytterligare timmar där jag ska vara mamma innan jag får greppa handkontrollen gör mig smått galen.

En otrolig favorit

Som ni säkerligen har förstått så är det Zelda och Resident Evil som ligger mig varmast om hjärtat. De och Tales of-serien. Och idag kommer det som jag väntat på i vad som känns som en evighet. DLC till Resident Evil 7. Både Not a hero och The end of Zoe laddas ner i skrivande stund (tack och lov för appar).

För er som missat vad det är som väntar ikväll 🙂

Det är något lite gulligt i det faktum att Capcom själva inte trodde att sjuan skulle bli en hit. Not a hero skulle egentligen bara släppas som en extra liten kul grej. Men när utvecklarna såg hur bra spelet togs emot så fick de omvärdera vad de skulle ge sina fans. Enligt deras egna ord så förtjänade vi mer än vad de tänkt ge oss initialt.

Nu har jag tittat på trailern fler gånger än jag kan räkna, och inte har jag blivit nå klokare. Frågorna är fler än svaren. Men fasiken va roligt det ska bli!

Ni kan se mig skrämma livet ur mig själv ikväll på min kanal klockan 20:30. Kom gärna och diskutera alla de teorier som jag delade med mig av i tidigare blogginlägg eller bara håll mig sällskap, jag kan behöva det!

 

Må gott där ute i etern!

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.