Som att förlora en vän

Vilken resa det har varit! Hela Resident Evil 7 är nu över. Betade igenom det spelets sista DLC igår.

När man mister något

Det är alltid ett dubbeleggat svärd när det kommer till att klara ut spel. I alla fall för mig. Många säger sig ha den relationen med böcker, att när man läst den sista sidan så känns det som man förlorat en vän. För mig är det samma sak med spel. Man känner glädje över att ha klarat ut det, men det blir lite av ett svart hål inom en tills den dagen man hittar något nytt att sätta tänderna i.

Ett spel betyder väldigt mycket för mig, allra helst de som har en djupare story och som man verkligen behöver sätta sig in i. Och mina favoritserier har verkligen detta i överflöd. Men nu börjar jakten efter något annat 🙂

Min upplevelse

RE7 har verkligen blivit en hitt hos mig. Jag valde att streama hela min erfarenhet med spelet och det har varit fantastiskt roligt. Så många nya kontakter och härliga minnen från chatten. Den grupp som börjat följa mig är långt ifrån vad jag haft för människor i mina streams tidigare. Vilket är fantastiskt! För det är svårt att slå sig igenom i Twitch-världen när man inte väljer att visa urringning och agera lite lätt korkad (även om jag är smått korkad och har lokalsinne som ett blåbär). Tyvärr. En tjej som bara är en vanlig gamer anses inte vara lika eftertraktad.

Igår nådde vi mitt mål för året, vilket jag aldrig trodde skulle hända. Så är otroligt tacksam för de som valt att följa mig! Och i och med detta mål så kommer jag hålla en tävling med några olika priser. Det kommer vara allt från spel till att få spela ett spel med mig på en stream. Så jag hoppas ni ser fram emot det.

För er som inte alls vet vad jag gör

Lägger in mina senaste två sändningar här under om ni skulle vara intresserade av att titta.

Klicka på bilderna för att ta er vidare till sändningarna.

 

Må gott nu allihopa, och hoppas ni får en fantastisk helg!

 

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.