Vad är en bal på slottet?

Hej och god morgon i etern!

Vad är det som händer?

Under flera månader nu så har förberedelserna pågått för avresan mot Tyskland och den årliga spelmässan Gamescom. Och ni kan nog inte ana hur otroligt peppad och glad jag varit för att ha fått chansen att delta. Men ibland så blir saker inte riktigt som man har tänkt sig.

Jag har som de flesta av er redan vet, två stycken söner med min före detta. Dessa små grabbar behöver i dagsläget gå före mitt intresse för digitala äventyr.

Det är ett fantastiskt team som kommer vara på plats, trots att de blir en person kort. Så passa på att följa alla deras äventyr genom att följa Varvat.se på Instagram och Twitter. Och självklart alla artiklar som dyker upp här på sidan! Medans jag sitter och känner mig som rena rama Askungen och drömmer mig bort till vad som kunde varit, så vet jag i alla fall att jag är där jag behöver vara just nu.

 

Må gott nu allihopa! Och tagga för vad vi kommer få för saftiga nyheter under kommande vecka 😀

Vad tycker du?

6 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.