Aerosoft släpper CRJ 550 och 700 till Flight Simulator

Det första avancerade passagerarplanet från en tredjepartsutvecklare kommer nu till Microsoft Flight Simulator. Det är Aerosoft som släpper CRJ (Canadair Regional Jet) i modellerna CRJ550 och CRJ700, ett plan för kortare linjer med max två timmars flygtid. Samtidigt är det kraftfullt, agilt och roligt att flyga. Planet, som kräver mycket av piloten är återgivet in i minsta detalj. Nästan alla system i cockpit är funktionella och flygmodellen skall vara väldigt väl återgiven, precis som planets vackra yttre.

CRJ 550/700 är skapat av erfarna utvecklare från Aerosoft tillsammans med Microsoft och Asobo Studio, Planet finns redan till FSX och Prepar3D och kostar i runda slängar 500 kr till Flight Simulator.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.