Följ

Styr Ghost i Destiny 2 med hjälp av Amazon Alexa

Kunder med Amazon Alexa kan nu ladda ner Destiny 2 Ghost Skill till Alexa appen och kan ställa frågor till det interaktiva röstprogrammet.

Amazon Alexa, det röststyrda multimediasystemet, fick i dagarna en ny funktion utannonserad på konferensen AWS re:Invent 2017 i Las Vegas. Destiny 2 Ghost Skill, ett tillägg för applikationen Alexa, gör det möjligt för spelare att interagera med Destiny 2 genom sin röst. Funktionen röstas dessutom av Ghost-skådespelaren Nolan North, för extra inlevelse.

Destiny 2 Ghost Skill är kostnadsfri för alla Amazon Alexa-kunder.

Genom att be röststyrningsprogrammet att fråga Ghost vilka vänner som är online, eller vad de ska göra härnäst, ger Ghost, genom Alexa, svar baserat på realtidsinformation från spelet. Destiny 2 Ghost Skill möjliggör en ny rad av bekvämlighetsfunktioner så som att be Ghost att utrusta din karaktär med dina favoritvapen eller berätta mer om storyn. Med den specialdesignade högtalaren, Limited Edition Ghost, kan du till och med få dina svar genom ett fysiskt Ghost – en riktig samlarpryl för välbärgade fans.

Den här Alexa-högtalaren ser ut som ett Ghost från Destiny 2. Varning, den kan inte återuppliva dig i händelsen av en olycka.

Ghost fungerar som din guide och kompanjon i Destiny 2 och nu får spelare möjligheten att ta den erfarenheten till verkligheten tack vare Alexa. Destiny 2 Ghost Skill är det första av sitt slag och den mest innovativa spelupplevelsen på Alexa. Vi är glada att ge vårt spelarkollektiv, som är de mest hängivna fansen i världen, nya sätt att spela Destiny 2 på. Och med Limited Edition Destiny 2 Ghost blir linjen mellan spel och verklighet utsuddad på ett otroligt sätt.
– Eric Hirshberg, VD Activision

Nischad målgrupp

Amazon Alexa och Echo är två multimediasystem som inte riktigt slagit frivarv på den svenska marknaden. Till att börja med är applikationen, Amazon Alexa, inte tillgänglig på svenska appmarkander, utan måste hämtas från utländska motsvarigheter. Dessutom är systemet på engelska vilket inte alla gamers kanske är bekväma med. Dessutom är systemet en lyx som lämpar sig för det kostsamma, smarta hemmet där flera system är uppkopplade. En ytterligare nagel i ögat är att strömkablarna inte passar den svenska standarden.

Från vänster: Destiny 2, Amazon Echo-enheter och Limited Edition Ghost-högtalare.

Sedan har vi det allmänna missnöjet hos destinyfans som känner att spelutvecklaren Bungie misslyckats med att kommunicera framtiden för Destiny 2. Inatt kom studion med ett långt meddelande och information om kommande uppdateringar, men det var inte innan kalabaliken urartade. Sannolikheten att fans investerar i detta relativt dyra och invecklade system (för hushåll i Sverige) är troligen lågt.

Hårdkokta destinyfans kan däremot köpa högtalaren Limited Edition Ghost separat från och med den 19 december. Tyvärr kan den inte prata utan applikationen Alexa. Såatte, kanske det är mer värt att beställa en 3D-print av Ghost istället?

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.