Angry Birds Star Wars kommer den 8 november!

[youtube id=”lyB6G4Cz9fI” width=”600″ height=”350″]

Den finska utvecklaren Rovio fortsätter att överraska med nya originella versioner av Angry Birds. I det här nya släppet så kommer Angry Birds att möta Star Wars med karaktärer som ”Angry Yoda” och ”Jabba the Hog”. Som många säkert känner till så är det här en utannonsering som följer kort efter deras släpp av sitt senaste spel Bad Piggies, så det verkar inte finnas någon torka på idéerna för tillfället! Angry Birds Star Wars kommer att släppas 8 november till Android, iOS, Mac, Windows, Windows Phone och Amazon Kindle Fire.

Vem vet, snart kanske det till och med dyker upp Star Wars-litteratur med Angry Birds i huvudrollerna!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.