Änligen, tjuvarna kommer till The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Härom dagen släpptes Thieves Guild DLC till The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. Ja, jag beklagar den sena nyheten, men jag har varit upptagen med att spela. Det var länge sedan jag spelade eller skrev något om ESO, men att återvända till Tamriel (igen) har varit ett nöje och jag har svårt att sluta spela. ESO har verkligen blivit bättre med tiden.

Hur som helst innehåller DLC:n en ny story som involverar tjuvgillet och hur du som spelare hjälper gillet upp på fötterna igen. Nya aktiviteter har introducerats som handlar om att stjäla, en ny Trial för 12 personer, nya tjuvskills att investera i och unik loot.

En mer utförlig presentation och utvärdering kan komma i den nära framtiden, om jag får för mig att ta en paus från spelet.

Thieves Guild DLC är tillgängligt för alla spelare med ESO Plus, eller för en kostnad på 2 000 crowns. Thieves Guild släpps till Playstation 4 och Xbox One 23 respektive 22 mars.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.