Ännu fler portade spel till Switch

Ingen kan säga något annat än att Switchen har revolutionerat den här konsolgenerationen trots sin sena ankomst och enklare komponenter. Fler och fler utvecklare vill nu se sina spel på den lilla hybridmaskinen som slog alla odds.

Succéer som Doom, Rocket League med fler, har fått chansen att visa upp sig även för de inbitna Nintendoanvändarna. Nu tycks ännu en succé vara på väg. I och med Nintendos enorma försäljningssiffror när det kommer till Switch så är det inte konstigt att fler och fler utvecklare kommer springande och vill kunna sälja ännu fler av sina produkter.

Håll fingrarna i styr

Marcus Sellars (@Marcus_Sellars) var kanske lite för snabb på fingrarna i sin entusiasm kring ämnet. Han började med detta tweet som kan kännas väldigt harmlöst:

Att Nintendo kommer vara starkt närvarande tyder på något stort.

Men Marcus nöjde sig inte där, utan hade även detta att säga:

Hashtagsen i inlägget talar sitt klara språk.

Det sista tweetet är nu borttaget. Men internet är en svår plats att hålla hemligheter på. #DarkSoulsSwitch kan ju inte innebära något annat än att vi med största sannolikhet kommer få se den gamla goda Dark Souls till Switchen. Så skriv in Bandai Namcos konferens i din kalender den 15:e december om du vill vara först med att se om denna information stämmer. Jag kommer garanterat sitta bänkad!

Som ni kunde läsa i tweetet så kommer alltså 5 nya tiltar att visas upp för första gången. Så vi här på Varvat väntar med spänning.

Hoppas ni på fler portningar till Switch, eller ser ni hellre att de ska lägga krut på övriga maskinerna istället? Berätta för oss här nedan.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.