Ännu mer info om Geralts besök i SoulCalibur VI

Att Geralt gör besök i SoulCalibur VI har fått många nyfikna. Vissa är dock oroliga för att han kommer bli en hastigt ihopslängd karaktär som är där mest för referensen snarare än att vara trogen spelet han kommer ifrån. Det stående exemplet är Spawn i SoulCalibur II. Han var visserligen cool, men plockade knappt något ifrån sin källa när det kom till gameplay och moveset.

Witcher-teamet själva trillar dock in med en video på ämnet. De har varit noga med att försöka hamra in så mycket Geralt som det går i hans första visit som gästkaraktär. Det är inte bara hans kampstil utan även magi, alkemi och hans ikoniska sarkasm som har tänkts på. De har till och med lånat ut sin mocap-ansvarige för att monsterjägaren ska röra på ett sätt folk är bekanta med.

De säger en hel del om sina inspirationskällor för honom. De undviker dock att säga något om exakt hur han kommer fungera i SoulCalibur VI. Är han trogen sin egen spelserie lär han bli en karaktär som bygger mycket på korrekt movement och kontringar. Vi får helt enkelt se om hans toolbox tar den formen när han helt plötsligt byter genre.

SoulCalibur VI släpps senare under 2018 till PC, Playstation 4 och Xbox One.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.