Anthem stream – ett uppdaterat spel (uppdaterad)

Imorgon kväll går BioWare live för att visa upp Anthem i ett mer nuvarande tillstånd.

UPPDATERAD: Ett missförstånd i tidszoner resulterade i felaktig information i artikeln. Streamen sändes onsdag kväll. Sändningen kan ses på Anthems youtubekanal. Ber om ursäkt för missvisningen.

Anthems javeliner i ett vulkaniskt landskap.
Anthem, BioWare.

BioWare har meddelat att de torsdagen den 14 februari klockan 22:30 ska ta till Twitch för att visa upp Anthem i en ny stream. Fokusområdet för denna sändning ska enligt utvecklaren handla om de uppdateringar spelet fått inför releasen.

Räkna således med en tekniktung sändning där det pratas om buggfixar, funktioner till PC som inte fanns i demot och andra nyheter.

Du ser streamen på Anthems officiella twitchkanal.

Anthem släpps den 22 februari på Playstation 4, Xbox One och PC via Origin. Medlemmar av Origin Premier kan spela Anthem redan den 15 februari såtillvida att de förköpt spelet.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.