Årets Äventyr 2013: Tomb Raider

Att utse årets äventyrsspel var ett ganska enkelt uppdrag efter att ha startat upp Tomb Raider för första gången. Med en spännande story, otroliga miljöer och den mörka stämningen som konstant vakar över spelaren medför en känsla som inga andra äventyrsspel lyckats uppnå i år. Det kanske inte finns något större spelbarhet efter att man klarat spelet en gång, men det gör verkligen inget för det har varit några otroligt härliga timmar framför datorn. Att följa skapandet av en legend och hennes brutala resa igenom farliga skogar, grottor och berg är underhållning på högsta nivå. Ljud och grafik är i toppklass tillsammans med spelets olika mekaniker och allting flyter samman till ett underbart spel. Tomb Raider är ett otroligt bra spel och ska utan tvekan prisas på förstaplatsen för 2013 års äventyrsspel. Men där har varit några kandidater och konkurrerat om förstaplatsen, bland annat Assassin´s Creed 4: Black Flag.

Hedersomnämnande: Assassin´s Creed 4: Black Flag

Assassin´s Creed 4: Black Flag är ett omvälvande äventyr på de sju haven som jag har njutit otroligt mycket av. Tyvärr så räcker det inte riktigt till då Ubisoft fortfarande inte lyckats fixa kontrollerna och buggarna när människor försvinner mitt framför ögonen på spelaren.

assassins-creed-iv-black-flag-cover-ME3050152560_2

De har verkligen lyckats återskapa känslan att låta spelaren få känna sig som en fruktad pirat då du kan plundra och stjäla hur mycket du än känner för. Det är ett roligt spel men i behov av patcher för att lösa problemen det just nu har.människor försvinner framför näsan på mig. Men trots dessa irriterande moment är Assassin´s Creed 4: Black Flag fortfarande ett otroligt spel med häftiga öppna hav och mycket att göra. 

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.