Ashe erbjuder Overwatchspelare en utmaning

Dags att hoppa upp i sadeln och skjuta skarpt. Ashe’s Deadlock Challenge är nu live på PC, Xbox, PlayStation och Nintendo Switch. Spela och titta på Overwatch fr.o.m. 22 juni, t.o.m. 5 juli för att får diverse belöningar, bl.a. ett legendariskt skin för Ashe och B.O.B.. Utöver detta har även cross-play trätt i kraft denna vecka.

Blizzard Entertainment har teamat upp med Coca-Cola, Diamond Comics och artisten Afua Richardson för två covervarianter av den första numret av Overwatchnovellerna – Tracer – London Calling. Dessa släpps den 14 augusti.

Ashe’s Deadlock Challenge – ny kosmetik

Spela matcher för att få ny kosmetik:
9 matcher – player icon
18 matcher – spray
27 matcher – legendariskt skin till Ashe and B.O.B
En vunnen match räknas som två spelade matcher.

Titta på Overwatch på Twitch för att få ännu mer kosmetik:
2 timmar – 1 spray
4 timmar – sprays
6 timmar – 3 sprays

Ny novell – “Deadlock Rebels”

Utforska ursprunget till Deadlock Gang i den nya novellen, skriven av Lyndsay Ely. Med hisnande jakter och actionpackade dueller får ni ta del av bakgrunden till Ashe och McCree.

Under åren efter Omnickrisen styrdes den sydvästra USA av de som försökte slå mynt av kaoset. Västern är fullt av möjligheter och Elizabeth Caledonia Ashe tänker skriva sitt namn tvärsöver det.

Ashe blev arresterad (igen!) på dagen för sin examen. Vanligtvis vilse i livet, precis nekad ett testamente från sina gamla rika föräldrar, har hon fått ett väldigt tydligt mål – att stjäla det som egentligen tillhör henne. Ashe slår sig samman med sin omnicbutler, B.O.B., och en lokal ligist vid namn Jesse McCree. Tillsammans gör de diverse stötar och kastar trion in i ett spel med snabba pengar och farliga allianser. På vägen upptäcker Ashe att familj inte bara handlar om blod. Det handlar om vilka som finns där när en behöver dem.

Crossplay

Fr.o.m. denna vecka kommer ni kunna spela Overwatch med vänner över alla plattformar. Om du spelar på konsol behöver du ansluta till ett Battle.net-konto. Crossplay kommer bli automatiskt tillgängligt för PC-spelare. Gruppa upp med spelare på alla plattformar för matcher i Quick Play, Arcade och Custommatcher. Konsolspelare har en gemensam lobby för rankade matcher. PC-spelare fortsätter som vanligt, med enbart PC-spelare i sin lobby.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.