Assassin’s Creed Odyssey första DLC ute nu – Legacy of the First Blade

Del ett av tre i den första DLC:n till Assassin's Creed Odyssey kretsar kring en legendarisk krigare och ondskefull kult från Persien.
Det första tillägget i Odyssey börjar med med en knivig situation.

Legacy of the First Blade, den första tilläggsberättelsen i tre delar till Assassin’s Creed Odyssey har släppts i och med releasen av det första kapitlet Hunted. Tillägget är tillgängligt i dag för alla spelare med season pass, men kan även köpas separat.

I det första kapitlet möter vi Darius, en mystisk krigare beväpnad med det ikoniska lönnmördarvapnet. Darius är en legend i Assassin’s Creeds bakgrundsberättelse och spelare stötte först på honom vid hans gravsten i Assassin’s Creed 2. I Hunted får spelare även stifta bekantskap med ett nytt hot kallat Order of the Ancients, en hemlig persisk kult som är allt annat än trevliga.

För att låsa upp de nya uppdragen kopplade till Legacy of the Blade behöver spelare ha klarat Naxos-uppdragen i episod sju av huvudstoryn och stigit till minst level 28.

Nya egenskaper

Varje kapitel i Legacy of the First Blade ger spelare tillgång till en ny egenskap förknippat med respektive egenskapsträd – Hunter, Warrior och Assassin. I Hunted låser spelare upp Death Veil, en egenskap i Assassinträdet som trollar bort lik – något som bekymrar alla smygande mördare. Utöver det finner spelare en uppsjö av nya legendariska vapen och rustningar att använda i sin kamp mot kultisterna.

Del två och tre i Legacy of the First Blade släpps tidigt i 2019.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.