Återvänd till en förstörd Jord i ARK: Extinction

Studio Wildcard släpper nu det sista expansionstillägget till deras överlevnadssimulator ARK. De största monstren, häftigaste föremålen och djupaste hemligheterna väntar i ARK: Extinction.
Är du redo för Titanerna i ARK: Extinction?

I dag släpptes det sista expansionspaketet, Extinction, till Studio Wildcards dinosaurieöverlevnadssimulator ARK: Survival Evolved. Tillgänglig nu på Steam, innehåller ARK: Extinction en helt ny karta att utforska och det efterlängtade klimax ARK-fans suktat efter. Återvänd en förstörd Jord där muterade varelse härjar vilt och titaner regerar.

Den här veckan, fram till söndag den 11 november är ARK: Survival Evolved gratis att prova på Steam. Originalspelet och dess två tidigare expansioner, Scorched Earth och Aberration är dessutom rabatterade.

ARK: Extinction finns just nu till PC via Steam och släpps på Playstation 4 och Xbox One den 13 november.

Nyckelfunktioner

För att överleva den livsfarliga kartan, behöver spelare inte bara vara erfarna, utan även nyttja Extinctions nya funktioner.

  • Veteraner som erövrat de tidigare kartorna och de utmaningar de innehöll väntar nu att tämja de gigantiska titanerna och besegra bossarna i Extinctions grottor. Samla dina vänner och starkaste dinosaurier – du kommer behöva det.
  • Hoppa och flyg genom luften med de nya Gasbags, frys fiender med Snow Owl, skjut taggar med Velonasaur och upptäck många fler varelser som befolkar Jordens ruiner.
  • Förvara fångade varelser i ditt inventory med Cryopods och fånga varelser i små kuber för att sedan kunna kasta dem från ditt inventory på intet ont anande fiender. Skicka hem föremål till din bas med hjälp av de nya luftbalongerna och korsa raviner med den nya expanderbara Tek Bridge och bygg en arsenal av nya vapen.
  • Bege dig ut i de karga ödemarkerna och lägg beslag på Orbital Supply Drops, fulla av utrustning och föremål. Men se upp för muterade dinosaurier som gärna tar dig som mellanmål. Detta är en lagbaserad försvarsutmaning.
  • Den nya kartan har en övergiven och nedgången Metropol att utforska som fortfarande försvaras av Scouts och Enforcers.
  • Proto-ARKs, prototyper av tidigt byggda arker har tre distinkta ekosystem: the Crater Forest, the Desert och the Tundra.
  • Bygg och styr avancerade Meks utrustade med skräddarsydda vapen för att ta dig an de tuffaste fienderna i Extinction.

ARK: Extinction finns ute nu på Steam som en självständig expansion (ca. 19.99€) eller som del av season pass. ARK: Extinction släpps den 13 november till Playstation 4 och Xbox One.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.