Avspark för Captain Tsubasa: Rise of New Champions – ute nu

Captain Tsubasa: Rise of New Champions från Bandai Namco är ute nu på Playstation 4, Nintendo Switch och PC.
Episk animefotboll nu på Playstation 4, Nintendo Switch och PC.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions, animesportspelet baserat på Yōichi Takahashis berömda manga från 80-talet, har nu kommit till Playstation 4, Nintendo Switch och PC. Spelet följer fotbollsundret Tsubasa Oozora i sin kamp att bli den bästa spelaren i världen.

Förutom ett storyläge, har Rise of New Champions ett kampanjläge där du skapar din egna spelare och tar dig till toppen. Vidare har spelet ett onlineläge för upp till fyra spelare, möjligheten att skapa egna lag med älskvärda karaktärer från serien och ett gediget galleri av bakgrundshistoria.

Varvat är i skrivande stund i arbete med att recensera Rise of New Champions och kommer inom en snart framtid publicera en värdering. Tills vidare kan ni läsa vårt första intryck av spelet från i vintras.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions är mer av ett action- och arkadspel, än en sportsimulator och kan åtnjutas av gamers som normalt sett inte spelar sportspel. Vill du veta mer om spelet kan du läsa om det på Bandai Namcos hemsida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.