Barotrauma – finskutvecklat ubåtsdrama för 16 spelare

Den 5 juni når finskutvecklade Barotrauma Steam Early Access. Spelet beskrivs som en kaotisk ubåtssimulator där samarbete och upptäcktsfärder går hand i hand. Ubåten måste skötas och försvaras mot hot både ut- och inifrån – kanske till och med från spelarna själva. Här utlovas nämligen ett förrädiskt (valbart) spelläge där en spelare slumpas in i en förrädarroll med sina egna mål. En jämn balansgång mellan spänning och glädje.

Barotrauma utvecklas av finska FakeFish och Undertow Games och kommer ha stöd för PC såväl som Mac och Linux från dag ett. Som med andra Early Access-spel kommer Barotrauma med brasklappen att det kommer mera. För den som inte vill vänta kommer spelet dock även ha stöd för Steam Workshop. En video med mer detaljer finns på utgivarna Deadlic Entertainments YouTube och länkad i sidhuvudet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.