Ana har en utmaning åt spelare i Overwatch

Som en del av er säkert redan märkt så har Blizzard dragit igång en liten utmaning i Overwatch. I deras senaste loreinslag, i form av en novell fokuserad på Ana och Soldier 76 fick vi en djupare inblick i de två personernas liv. Bland detaljerna fick vi lära oss om Bastet, den egyptiska gud som Ana tar sig an som beskyddare av staden.

Denna utstyrsel finns nu att låsa upp i spelet, tillsammans med en player icon och en victory pose. Allt du behöver göra är att vinna nio matcher i antingen quick play, competetive eller i arkaden. Det är med andra ord bara att spela spelet. Utmaningen varar fram till den 21 januari så det är ändå under begränsad tid, så ut och fånga points och pusha payloads omedelbums!

  • Tre vinster – player icon (Bastet)
  • Sex vinster – victory pose (knästående)
  • Nio vinster – Bastet-skin för Ana
Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.