Batman och Scribblenauts nu på Google Play

Igår släpptes Batman: Arkham City Lockdown och Scribblenauts Remix till Google Play för Android-tablets.

Batman: Arkham City Lockdown är en spinnoff på huvudserien till de stora konsolerna, där Läderlappen måste besegra massor av skurkar och några av sina mest ikoniska fiender.  Några av fienderna är Jokern, Two-Face, Deathstroke med flera.

I Scribblenauts Remix måste spelaren klara banor genom att trolla fram saker ur sin fantasi. Behöver du en bil? Skriv in ”car” och få en bil. Behöver du ett vapen? Samma sak, bara skriv in det och börja skjuta. Endast spelarens kreativitet sätter gränserna.

Batman ligger på 39:- medan man får Scribblenauts för endast 7:-.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.