Bedårande retroplattformaren Kitsune Tails kommer nästa år

Spelade du det politiska plattformsspelet Super Bernie World? Om inte kan du fortfarande ladda ned det gratis via Steam och itch.io. Dess utvecklare, Kitsune Games, är nu i färd med ett alldeles nytt spel: Kitsune Tails. Spelet utvecklas i samarbete med studion MidBoss (2064: Read Only Memories) och utgivaren Ratalaika Games.

Kitsune Tails är ett plattformsspel stöpt i japansk mytologi. Det är lätt att dra paralleller till Super Mario Bros. 3, men även lite nyare spel som Alwa’s Legacy. För att inte nämna soundtracken som ger grova Mystical Ninja-vibbar (se trailern ovan). Spelarens förmågor är allt från att kunna springa på vatten till att skjuta eldbollar, och de kan båda hittas och stjälas från fiender. Det är med andra ord färgglada pixlar och klassiska plattformspussel vi har att se fram emot när Kitsune Tails släpps – preliminärt under tidigt 2022, till PC, PlayStation 4 och PlayStation 5.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.