Bergsala ställer ut på Retrospelmässan

Bergsala AB, distributör för Nintendo i norden kommer att vara på plats på Retrospelsmässan 2014. Förutom sin karaktäristiska Nintendo-husvagn och en StreetPass-tävling kommer Bergsala också finnas på plats med en monter inne i mässlokalen och mängder av aktiviteter.

I montern kommer fokus ligga på Mario Kart-seriens historia. Det var några år sedan nu som Super Mario Kart släpptes i Sverige och den 30 maj släpps Mario Kart 8 till Wii U.  Bergsala kommer dessutom vara med och arrangera årets Super Mario Bros.-tävling tillsammans med Retrospelsmässan.

Förra årets StreetPass-tävling blev så uppskattad att man kommer hålla en ny tävling. Så ta med era Nintendo 3DS och glöm inte att tömma dem på StreetPass till och från.

Bergsala har en självklar plats i spelhistorien och det känns fantastiskt roligt att de kommer att finnas på plats inne på Retrospelsmässan i år. Årets mässa kommer bli den största och mest välfyllda någonsin så missa inte den 3:e maj i Eriksbergshallen, Göteborg.
Mikael Forslind, press & marknadsansvarig för Retrospelsmässan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.