Beta till Apex Legend Mobile rullar ut

”Hej allihop. Det här är Chad Grenier, game director på Apex Legends. Idag är jag här för att prata om det nya spelet Apex Legends Mobile.

Med start denna månad har vi dragit igång betatester för Apex Legends Mobile. Det här är ett stort ögonblick för vårt team. för två år sedan förändrade vi landskapet för battle royale-genren och nu satsar vi på att göra det igen på en mobil plattform.
Apex Legends Mobile är särskilt designat för touchscreens, med strömlinjeformade kontroller och genomtänkt optimering som resulterar i den mest avancerade battle royale-stridssystemet tillgängligt på en telefon.
Det är en ny version av Apex Legends, men är trogen originalet.

Vi håller det litet till en början – bara några tusen spelare i Indien och Fillipinerna – men över tid kommer vi börja öppna upp spelet för andra regioner, med spelare över hela världen.
Vissa av er kanske undrar: Vad betyder det här för spelare på PC och konsol?
För att hålla det enkelt, det bästa finns fortfarande att hitta där. Idag visar vi upp den förska skymten av en av de största uppdateringarna vi någonsin gjort för Apex Legends.

Vi kan knappt bärga oss innan vi får visa er vad som kommer härnäst. För stunden kan ni hålla er uppdaterade genom att följa @playapex på Twitter.

Vi syns snart, Legender.”

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.