Bethesda välkomnar alla på E3

Bethesda Softworks brukar visa upp de flesta av sina projekt bakom stängda dörrar, men på årets E3 kommer de ha ett bås öppet för alla och dessutom inte kräva någon form av förbokning.

De kommer utöver detta ha sin egen show live på scen där besökarna kan höra utvecklarna bli intervjuade om sina respektive spel och dela med sig av insikt från vad som händer bakom kulisserna. Utöver liveshowen finns det möjlighet för dig som besökare att vara med i någon av deras turneringar i Battlecry eller något av deras andra interaktiva nöjen som erbjuds.

Under mässan kommer de visa upp Doom, det tidigare nämnda Battlecry och självklart fanfavoriten Fallout 4 så ta dig dit och säg hej; alla är välkomna!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.