Betydligt bättre planetfysik i Kerbal Space Program 2

I den senaste utvecklarvideon från skaparna av Kerbal Space Program 2 diskuterar gänget på Intercept Games djupa frågor, så som fysiken bakom genererande av planeter och hur detta påverkat det kommande raketbyggarspelet. Med ett avancerat system för att generera himlakroppar bjuder varje planet på något nytt att upptäcka.

I videon får vi ingående detaljer i vad som väntar rymdfararna i Kerbal Space Program 2 på deras äventyr. Det är spännande att tänka sig att planeterna i spelet kan ha motsvarande, vekliga förlagor i vår galax. Faktum är att designen till viss del baseras på data från astrofysiker, bland annat Dr. Joel Green som syns i videon.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.