Bioshock Infinite: Burial at Sea – Ep 1 är här!

[youtube id=”k6U2tE62goc” width=”600″ height=”350″]

Nu är den äntligen här! Den första episoden av två i äventyret Burial at Sea, som är en nedladdningsbar tillsats för Bioshock Infinite. I äventyret möts hjältarna Booker DeWitt och Elizabeth i undervattensstaden Rapture när den precis är på väg att förfalla. Åter igen skall Booker hitta en flicka, men denna gång är det inte Elizabeth, utan en flicka vid namn Sally. Varför är ett mysterium. Hur är däremot lättare att svara på: med pang pang och bom bom!

Bioshock Infinite: Burial at Sea – Episode 1 finns att ladda hem till PC, PS3 och Xbox 360. Bioshock Infinite krävs för att spela Burial at Sea.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.