Bisarra mardrömmar till PC i Catherine Classic

Catherine, ett udda och lite oroväckande pusselspel, släpptes till Playstation 3 för några år sedan. Nu gör det udda äventyret debut på PC med suffixet Classic.

Catherine Classic ger oss en skruvad berättelse om kärlek, svek och en skräck för att binda sig med någon. Under dagen har Vincent ett svårt val att fatta. Gifta sig med sin flickvän sedan länge, Katherine, eller utveckla ett förhållande med den blonda dam han vaknade upp bredvid. Hennes namn är Catherine. Berättelsen kan ta många olika vägar. Fatta fel beslut och du kan sluta utan livet i behåll. På natten brottas Vincent med hemska mardrömmar där han måste ta sig upp och ut ur det labyrintliknande pussel som håller honom tillbaka. Men se upp för fåren!

Spelare kan välja att spela själva eller i lokal co-op. Eller varför inte mot någon i versus mode? Catherine Classic kommer till PC med tidsenliga uppgraderingar som t.ex. 4K-upplösning, olåst framerate, anpasningsbar keyboard och muskontroller. Spelare kommer även kunna välja på japansk tal. För de som köper Catherine Classic kommer även skrivbordsunderlägg och bakgrunder till mobilen, samt soundtrack samplingar. Men bara om du köper spelet inom två veckor av releasen.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.