BLIZZCON 2017: Slagfältet Azeroth och WoW vanilla

Inget Blizzcon är komplett utan World of Warcraft. J. Allen Brack kliver ut under deras öppning och ger oss lite info om vad som komma skall.

Mr Brack är ett fantastiskt troll som istället för att gå vidare med väldigt intressant information börjar prata om glass. Han har dock en poäng, för det blir en underlig men fungerande segway till World of Warcraft Classic. Det jobbas nu på en server för vanillaversionen av WoW. De vill återge världen som vi en gång upplevde den, innan tiden förvandlar Azeroth till något helt nytt.

Brack fortsätter strax att prata om den största nyheten för WoW-fans. Kriget mellan alliance och horde har nått en punkt utan återvändo. Vi kommer få se sammandrabbningar mellan alliance mot horde via två nya kontinenter – Kul Tiras och Zandalar. Vi får även adventures upp till lv.120, nya dungeons och raids. Battle for Azeroth är den nya expansionen och det ska bli spännande att se hur den kommer fungera med detta tema.

Som i princip bara invigd i WoW, med bara ett par futtiga tiotal timmar i bagaget kan jag inte mäta min erfarenhet med de som mäter sin speltid i månader och år. Trots detta får jag gåshud av deras cinematiska trailer. Jag  är inte ett dugg förvånad när jag sitter och längtar efter en animerad långfilm i den här stilen. Blizzard fortsätter vara vidrigt duktiga på det de gör och efter en lång paus från spelet får jag lust att ge mig in i det på nytt.

För er som fortfarande inte testat det kommer det gå att få en genuin första upplevelse av det med World of Warcraft Classic när det väl går live.
Så hur blir det? Alliance eller horde?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.